Saturday, December 8, 2012

Majlis berkhatan anakandaku...081212






Antara menu-menu yang daku buat sendiri....kambing tu cater je...

Monday, December 3, 2012

Durian crepe again.....



Thanks to all my customer @MBI

Saturday, November 24, 2012

Durian crepe

Projek minggu ni dikala kebosanan melanda....alih-alih terus dapat jual...:)
sangat sedap ok....try la....


3pcs - RM6 only

Saturday, November 10, 2012

Projek harini....10.11.12


Donut untuk breakfast anak-anak....malas sungguh nak coating dengan coklat..:)

Tutty fruity cake - Ms Dayah

RM80 ( 9" Vanila sponge cake + fresh cream topping)
Thanks Dayah.


Friday, November 9, 2012

Thursday, November 8, 2012

Creampuff

50pcs - RM40
Thank you....all for my regular customer...Hazura, Syirah, Aziantie, Siti Rahmah...

Chocochip Almond Cookies

RM22 Per bottle...minimum order 2 bottle.

thank you.

Friday, November 2, 2012

Chocmoist Cake - Sham

Sebahagian order yang saya terpaksa buat untuk kawan-kawan baik saya minggu ni.....
yang ni last minute order dari cikgu sham. haishh nasib baik ada bahan kat rumah so boleh la saya buatkan terus untuk anak-anak muridnya.
Thank you Sham.



Fruit Tartlets - Ela

Sempat buatkan Ela 100pcs of Fruit tartlets...yang begini biasanya saya caj RM1 per pcs.
Thank you.

Apam Blossom

Apam Blossom ni i buat untuk anak-anak bawa ke sekolah untuk diberikan kepada guru-guru kelas mereka sebagai tanda terima kasih saya kerana mendidik irfan's.
Alhamdulillah exam kali ni mereka dpt keputusan yang baik.

Wednesday, October 31, 2012

Tarts Shell ~

Pelik tapi benar....anakku Rayyan memang peminat tart shell ni......makan mcm mkn biskut jer.....tak payah letak filling-filling bagai.......bole dimakan begitu saja.....:D

Tuesday, October 30, 2012

Cheezy Fruity Cake - Kak Hana

da lama tak bake ini cake......yummy cake.....peberet saya ni....

Sunday, October 28, 2012

Marble Cake...


Marble kek ni saya buat petang tadi dikala kebosanan melanda. dah lama tak bake rasa  malas sangat nak start...heheh....resepi saya ambik dari blog Mat Gebu.
hmmm sedap nyum2....jgn lupa kawannya ialah Teh O' panas-panas...wallaaa.....:D


Monday, October 15, 2012

Mini Muffin Choc

Infaq untuk jiran yang mengadakan kenduri utk menunaikan haji.
Semoga Kak Timah & Abang Hamdan beroleh haji yang mabrur.

Mini Pavlova's

RM4.50 per pcs
Minimum order 16pcs


Birthday Cake - Aliff 5Y

Thanks Aznom.

Birthday Cake - Sofea 2Y

Thanks.

Tuesday, September 25, 2012

Saturday, September 22, 2012

Bingka Roti Berlauk - Pn Masita

10 x 10
RM70

Thanks Pn Masita.

Birthday Cake - Danish 7y

RM100

Thanks Kak Juliawati, Bicc

Thursday, September 20, 2012

PaVLova - Jija, BICC

RM70

Thanks Jija......:)

Followers